Easy Living hos Ilva

Ilvas vårkatalog är ingen nyhet längre, men idag var faktiskt första gången jag tittade i den. Och döm om min besvikelse - jag hittade endast en sida som jag tittade extra länge på. Valet var därför inte så svårt när jag skulle hitta en bild att visa. Till tröst är detta ett av de mysigaste sovrummen jag sett på länge (ever), så att resten av katalogen var sådär skall jag försöka överse. Höstkatalogen dock..... ;-)

image1613
Foto: Ilva

Moderna kyrkan

Vi funderar på att åka en tur till Prag i sommar och därmed har jag hållit ögonen öppna vad gäller just den staden. Nyss kom jag över Qubus, som gör moderniseringen av Kyrkan till ett kapitel för sig. St. Bartholomews katedral från 1292, som kan besökas i Plzen (ca 90 km sydväst för Prag), har fyllts med Verner Pantons klassiska stolar i vitt. På golven ligger persiska mattor och i taket hänger fanatastiska kristallkronor. Mixat med kyrkans ursprunglighet blir det rent av ett syn för gudar. ;-)

image1612
Foto: Qubus


Dagens länk:

denna siten finns så mycket vackert att jag hade svårt att välja en bild att visa er. Jag är grymt imponerad!!

image1611
Foto: petercallesen.com

Brocade Home

Brocade Homes vackra och snirkligt detaljerade möbler är till att kära ner sig fullständigt i. Titta bara på drömsängen härunder!

image1610
Foto: Brocade Home

Zara Home

Zaras fina inredningskatalog hittar ni här, den är till att fullständigt kära ner sig i - jag hoppas hoppas man kan köpa produkterna i Sverige snart!!

image1603
Foto: Zara Home

Vita drömmar

Vilka färger som dominerar hos The White Company finns det väl ingen tvekan om, dock kommer här ett litet hint om deras fina produkter.

image1602
Foto: The White Company

Sandra Lane

Oh my, vilka vackra saker! Jag blir alldeles hänförd. Hos Sarah Kaye Representation hittade jag Sandra Lanes bilder, tillsammans med en hel hög andra talangfulla. Här är en försmak av Sandra.

image1601
Foto: Sandra Lane

Vackra detaljer

Någon nyhet är det knappast, de flesta inbitna inredningsbloggare har nog registrerat denna vackra stoldekoration redan, men jag lägger ut bilden ändå. Fantastisk vacker är den, tycker jag, och den skapar en jättefin kontrast till den lite maskulina och minimalistiska sjuan-kopian. Upphittats hos danska Nordhjem.

image1598
Foto: Nordhjem